www.plazmavagas-inventwelding.hu

Hypertherm SmartSYNC vágópatronok

Hypertherm smartsync vágópatron

Forradalmian új, egy darabból álló kialakításával a Powermax® rendszerekhez való új patronrendszer örökre megváltoztatja a fémvágási és gyökfaragás technológiáját. A fogyó/ kopó eszközök készletkezelése egyszerűsödik. Válassza ki a patront, és egy egyszerű csavarással a vágópisztoly máris készen áll a vágásra.  A Hypertherm új Powermax65/85/105 SYNC™ plazmarendszereihez készült SmartSYNC™ vágópisztolyokhoz egyszerűen csatlakoztathatók a különböző típusú vágófejek. A pisztolyok állítható teljesítmény szabályozóval szereltek. A kézi modellek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy anélkül cserélje ki a kopó eszközöket, hogy az áramforráshoz kellene nyúlni. Ez körülbelül 10 másodpercre csökkenti a fogyóeszközök cseréjének idejét, és automatikusan beállítja a rendszert az alkalmazott vágópatronhoz, ezzel is minimalizálva az állásidőt, a hibaelhárítást, a veszteséget és a képzési időt.

A Hypertherm vágópatronok előnyei

Egyszerű használat

  • Csökkentse a kezelők képzésére és hibaelhárítási idejét, mivel kevesebb fogyóalkatrészt kell kezelni és cserélni.
  • A patronok színkóddal vannak ellátva, és egyértelmű lézerjelöléssel rendelkeznek az eljárás és az áramerősség könnyű azonosítása érdekében.
  • A Powermax45 ® XP/65/85/105 rendszereknél a Duramax ® pisztolyokhoz való pisztolyadapter segítségével egyszerűen frissíthető a Hypertherm patronos platformra

Nő a termelékenység

  • A patronokat a tervezés optimalizálta, hogy maximalizálják a teljesítményt, így a kézi vágás élettartama megnövekszik, a gépi vágás minősége javul.
  • A patronok hasznos használati adatokat szolgáltat, ha SmartSYNC™ pisztolyokkal és Powermax SYNC™ rendszerrel együtt használják. Az adatok felhasználhatók a vágási műveletek javítására és a kezelők esetleges továbbképzésére.
  • Speciális vágópatronok a FlushCut™ és a FineCut ® bővítik a Powermax rendszerek képességeit.

Pisztoly kompatibilitás

  • Teljesen kompatibilis az összes SmartSYNC vágópisztollyal, automatizált folyamat beállítást és adatátvitelt biztosít a PowermaxSYNC rendszerekhez.
  • Hasznos PoermaxSYNC okostelefon alkalmazással elérhetőek az egyes patronok teljesítmény adatai, az indítások, az ívbekapcsolási és a vágási idő elemzéséhez.
  • Egy külön adapterrel korlátozott funkcionalitással használhatók a Duramax és Duramax ® Lock pisztolyokkal (Powermax45 XP/65/85/105 készüléken) Azonban nem biztosított a folyamatok irányítása és az adatátvitel.
Hypertherm cartridge patron család

Tudjon meg többet a patronról

Hypertherm SmartSYNC vágópatronok cikkszámai

A Powermax rendszerekhez készült Hypertherm patronokat úgy gyártják, hogy megfeleljenek a minőségre és a megbízhatóságra vonatkozó magas követelményeinknek. A gyártási folyamat részeként minden patront tesztelünk, hogy biztosítsuk a megfelelő összeszerelést és működést. Ennek eredményeként égési nyomok lehetnek a patron hegyén. Ez normális, és nem károsodás jele.

Kopó alkatrészek 45A/ 65A/ 85A/ 105A és FineCut kézi vágáshoz

Hypertherm vágópatronok (cartridge-ok)
Vágási folyamat
Patron
105 A
85 A
65 A
45 A
FineCut ® finom vágás
Hypertherm SmartSync Cartridge kazetta 65A 45A
Hypertherm
Hypertherm SmartSync patron méretek

Kopó alkatrészek 45A/ 65A/ 85A/ 105A és FineCut gépi vágáshoz

Hypertherm vágópatronok (cartridge-ok)
Vágási folyamat
Patron
105 A
85 A
65 A
45 A
FineCut ® finom vágás
Ohmikus készlet
Hypertherm SmartSync Cartridge kazetta gépi 65A 45A

Kopó alkatrészek 45A/ 65A/ 85A/ 105A gyökfaragáshoz

Hypertherm vágópatronok (cartridge-ok)
Vágási folyamat
Patron
Gyökfaragás 45–85 A
Gyökfaragás 45–85 A
Gyökfaragás 105 A
Gyökfaragás 105 A MaxControl
Hypertherm SmartSync Cartridge kazetta gyökfaragás 45-85A

Kopó alkatrészek FlushCut 45A/ 65A/ 85A/ 105A vízszintes kézi vágáshoz

Hypertherm vágópatronok (cartridge-ok)
Vágási folyamat
Patron
105 A
85 A
65 A
Hypertherm SmartSync Cartridge kazetta FlushCut 65A kézi vágáshoz

Kopó alkatrészek kiterjesztett vágáshoz és gyökfaragáshoz

Hypertherm vágópatronok (cartridge-ok)
Vágási folyamat
Patron
Darabolás 65A
Gyökfaragás 65A
Gépi vágás 65A
Hypertherm 428984 patron

Kapcsolódó termékek

Hypertherm Powermax SYNC rendszerek

Powermax65 SYNC

A Powermax65 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax65 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax85 SYNC

A Powermax85 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax85 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax105 SYNC

A Powermax105 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax105 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Hypertherm

Frissítse jelenlegi Powermax rendszerét!

Előző generációs Powermax rendszere van? Nem gond! A Powermax45 XP és Powermax65/85/105 tulajdonosai is élvezhetik a forradalmian új patron fogyóplatformunk előnyeit, ha egyszerűen hozzáadnak egy pisztolyadaptert jelenlegi Duramax és Duramax Lock vágópisztolyukhoz. A különálló pisztolyadapter lehetővé teszi, hogy leegyszerűsítse a fogyóeszközök megrendelését, leltározását és telepítését azáltal, hogy a jelenlegi 5 darabból álló fogyóeszköz-készletét egy darab Hypertherm SmartSYNC patronra cseréli. 

További információ

HyAccess Powermax rendszerekhez

angol nyelvű

Eredeti Hypertherm kiegészítők

angol nyelvű

Hypertherm patronok Powermaxhoz

angol nyelvű

Hypertherm Powermax család 2023

angol nyelvű

Hypertherm SmartSYNC

angol nyelvű

Hypertherm SYNC rendszerek

angol nyelvű

Scroll to Top