www.plazmavagas-inventwelding.hu

Hypertherm SmartSYNC – plazmavágó pisztolyok

Hypertherm SmartSYNC pisztolyok

Hypertherm

A Hypertherm új Powermax65/85/105 SYNC® plazmarendszereihez készült SmartSYNC® vágópisztolyokhoz egyszerűen csatlakoztathatók a különböző típusú vágófejek. A pisztolyok állítható teljesítmény szabályozóval szereltek. A kézi modellek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy anélkül cserélje ki a kopó eszközöket, hogy az áramforráshoz kellene nyúlni. Ez körülbelül 10 másodpercre csökkenti a fogyóeszközök cseréjének idejét, és automatikusan beállítja a rendszert az alkalmazott vágópatronhoz, ezzel is minimalizálva az állásidőt, a hibaelhárítást, a veszteséget és a képzési időt.

Iparágvezető megbízhatóság

Hypertherm Powermax SmartSync, SpringStart

Kézi vágáshoz és gyökfaragáshoz

Az időtakarékos SmartSYNC pisztolyvezérlés lehetővé teszi a kezelő számára, hogy menet közben állítsa be az áramerősséget, és cserélje ki a kopó eszközöket anélkül, hogy az áramforráshoz kellene nyúlni. A SmartSYNC 75°-os és 15°-os kézi vágópisztolyok számos alkalmazáshoz jól használhatók, a gyökfaragás, a finom vágás, a nagy hatótávolságú vágás és a síkvágás. A 75°-os pisztoly ergonómikus kialakítása tökéletes a normál vágáshoz, míg a 15°-os pisztoly elvezeti a hőt a kezelőtől, így optimális az erős gyökfaragáskor, illetve lehetővé teszi a vágást a fej fölött vagy a nehezen elérhető helyeken.

Hypertherm

Gépi vágáshoz

A Hypertherm vágópatronnal rendelkező SmartSYNC pisztolyok automatikusan beállítják a megfelelő áramerősséget és üzemmódot, kiküszöbölve a beállítási hibákat. A SmartSYNC teljes hosszúságú gépi vágópisztolyok a CNC vágóasztalok, sínvágó és csővágó széles választékával működnek. A mini gépi pisztolyok tökéletesen alkalmasak könnyebb asztalokhoz és csővágási műveletekhez.

Hypertherm

Robotizált vágáshoz

A SmartSYNC robot/mini pisztolyok könnyű súlya, kis mérete és beépített pozicionálási jellemzői lehetővé teszik az egyszerű integrációt és a  robotkarokkal való könnyű együttműködést.

Hypertherm

Nagy hatótávolságú vágási munkákhoz

A Hypertherm öt új SmartSYNC hosszú pisztolyt kínál két különböző hosszúságban – 0,6 m (2′) és 1,2 m (4′) – és két különböző pisztolyfejszögben – 45° és 90° – a nagy hatótávolságú vágási munkákhoz, beleértve a vázvágást, selejtezést, és a bontást. Az első generációs Duramax ® Hyamp ® hosszú pisztolyokhoz képest ezek a pisztolyok 45%-kal kisebb emelőerőt igényelnek, hogy megkönnyítsék a kezelő munkáját, és alapos tervezésen és tesztelésen mentek keresztül, hogy még robusztusabbá tegyék őket. A rugalmas kábelezésnek köszönhetően ezek a pisztolyok ergonomikusabbak és könnyebben manőverezhetők a kezelő számára.

Hypertherm martsync_longtorch_family_600x260

Hypertherm SmartSync pisztolyok rendelési kódjai

Kézi pisztolyok Gépi pisztolyok Robot/Mini pisztolyok Hosszú pisztolyok
Kábel hossza
75°
15°
180°
180°
90°
45°
0,6m 45°
0,6m 90°
1,2m 45°
1,2m 90°
4,5 m
059733
7,6 m
059726
059723
059719
059734
059731
059729
528114
10,7 m
059720
15,2 m
059727
059724
059721
059735
059732
059730
528116
528117
528118
528119
22,8 m
059728
059725
059722
059737
059736

Kapcsolódó termékek

Hypertherm Powermax rendszerek

Powermax65 SYNC

A Powermax65 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax65 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax85 SYNC

A Powermax85 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax85 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax105 SYNC

A Powermax105 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax105 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Hypertherm SmartSync kiegészítők

Vágópatron olvasó (Cartridge reader)

A Hypertherm vágófej olvasó segítségével egyszerűen elérhetők a vágófej teljesítményére vonatkozó, eltárolt adatok. Az Internetről letölthető applikáció és egy NFC képes mobil eszköz segítségével lehet lekérdezni a patron adatait. Az adatelemzés segít az ügyfeleknek megérteni a vágófej használatát és segít a folymatos kezelői ismeretek bővítésében.

Adapter Duramax pisztolyokhoz

A Powermax65/85/105 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerekhez kifejlesztett egy darabból álló vágópatronjai ezzel a praktikus adapterrel csatlakoztathatóak a korábbi Powermax Duramax vágópisztolyokhoz. Így a patron előnyei a régebbi pisztolyoknál i kihasználhatóak. Azonban az automata patron felismerési funkció, a pisztolyról állítható vágási teljesítmény és patronról leolvasható vágási adatok csak a SmartSync pisztolyoknál alkalmazhatóak, a Duramax pisztolyok esetében nem. 

Ohmikus gyűrű SmartSYNC vágófejhez

Az ohmikus érintkező gyűrű a gépi vágáshoz szükséges vágófejre kell helyezni abban az esetben, ha a vágóasztal vezérlése tartalmaz pisztolymagasság követést (THC). Ennek használatával lekövethető a munkadarab felületi egyenetlensége.

Pozícionáló fej

A SmartSYNC™, Duramax® és Duramax Hyamp™ robotpisztolyok Hypertherm pozicionáló eszköze segít a robotok programozásában a vágás előtt. A pozicionáló fej lehetővé teszi a rendszerkezelők számára, hogy beprogramozzák a robot vágási útvonalát, miközben vizuálisan ellenőrizhetik, hogy a pisztoly nem érinti a munkadarabot vágás közben.

Videogaléria

További információ

Hypertherm Powermax család katalógus magyar

Hypertherm powermax család 2023.

magyar nyelvű

Hyperterm PowermaxSync katalógus

Hypertherm PowermaxSync family

angol nyelvű

Hypertherm Duramax Retrofit pisztolyok

Hypertherm Duramax HRT/MRT pisztoly kopó alkatrészek

angol nyelvű

Hypertherm Cartridge System Powermax

Hypertherm Powermax SYNC Cartridge áttekintés

angol nyelvű

Hyperterm Duramax Retrofit pisztolyok

Hypertherm Powermax Duramax Retrofit pisztolyok

angol nyelvű

SmartSync patron adapter Hypertherm Powermax rendszerekhez

Hypertherm SmartSYNC patron adapter

angol nyelvű

Scroll to Top