www.plazmavagas-inventwelding.hu

Hypertherm SmartSYNC HyAcces 65A patron kézi vágáshoz| 428984

Hypertherm patron (cartridge): SmartSYNC 65A-es kézi vágáshoz #428984

Hyperthem Smartsync cartridge gyokfaragashoz 65A 428987

Cikkszám:428984

A HyAcces™ patronok a Hypertherm szabadalmaztatott fogyószeköze, mely extra hosszúsággal és keskenyebb profillal rendelkezik, így könnyebben lehet használni a nehezen elérhető helyeken történő kézi és gépi vásgáshoz, illetve gyökfaragáshoz.

A 65A-es HyAcces patron kompatibilis:

Kapcsolódó termékek

Hypertherm Powermax rendszerek

Powermax65 SYNC

A Powermax65 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax65 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax85 SYNC

A Powermax85 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax85 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax105 SYNC

A Powermax105 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax105 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Hypertherm SmartSync kiegészítők

Vágópatron olvasó (Cartridge reader)

A Hypertherm vágófej olvasó segítségével egyszerűen elérhetők a vágófej teljesítményére vonatkozó, eltárolt adatok. Az Internetről letölthető applikáció és egy NFC képes mobil eszköz segítségével lehet lekérdezni a patron adatait. Az adatelemzés segít az ügyfeleknek megérteni a vágófej használatát és segít a folymatos kezelői ismeretek bővítésében.

Adapter Duramax pisztolyokhoz

A Powermax65/85/105 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerekhez kifejlesztett egy darabból álló vágópatronjai ezzel a praktikus adapterrel csatlakoztathatóak a korábbi Powermax Duramax vágópisztolyokhoz. Így a patron előnyei a régebbi pisztolyoknál i kihasználhatóak. Azonban az automata patron felismerési funkció, a pisztolyról állítható vágási teljesítmény és patronról leolvasható vágási adatok csak a SmartSync pisztolyoknál alkalmazhatóak, a Duramax pisztolyok esetében nem. 

Ohmikus gyűrű SmartSYNC vágófejhez

Az ohmikus érintkező gyűrű a gépi vágáshoz szükséges vágófejre kell helyezni abban az esetben, ha a vágóasztal vezérlése tartalmaz pisztolymagasság követést (THC). Ennek használatával lekövethető a munkadarab felületi egyenetlensége.

Pozícionáló fej

A SmartSYNC™, Duramax® és Duramax Hyamp™ robotpisztolyok Hypertherm pozicionáló eszköze segít a robotok programozásában a vágás előtt. A pozicionáló fej lehetővé teszi a rendszerkezelők számára, hogy beprogramozzák a robot vágási útvonalát, miközben vizuálisan ellenőrizhetik, hogy a pisztoly nem érinti a munkadarabot vágás közben.

Hypertherm vágó pisztolyok

SmartSYNC vágópisztolyok

A Hypertherm új Powermax65/85/105 SYNC™ plazmarendszereihez készült SmartSYNC™ vágópisztolyokhoz egyszerűen csatlakoztathatók a különböző típusú vágófejek. A pisztolyok állítható teljesítmény szabályozóval szereltek. A kézi modellek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy anélkül cserélje ki a kopó eszközöket, hogy az áramforráshoz kellene nyúlni.

Duramax vágópisztolyok

A Duramax vágópisztolyok teljes kínálata alkalmas a korábban gyártott Powermax áramforrásokhoz való csatlakoztatásra. Egy külön adapter segítségével az új SmartSYNC vágófejek is felhelyezhetők a régebbi pisztolyokra. Azonban az automata patron felismerési funkció, a pisztolyról állítható vágási teljesítmény és patronról leolvasható vágási adatok csak a SmartSync pisztolyoknál alkalmazhatóak, a Duramax pisztolyok esetében nem. 

Duramax Lock vágópisztolyok

A Duramax ® Lock pisztolyok az eredeti Duramax vágópisztolyok strapabíróságával és megbízhatóságával rendelkeznek. A Duramax Lock pisztolyok támogatják a fémvastagság szélesebb tartományának kézi és gépesített vágását, valamint a továbbfejlesztett marási és jelölési képességeket. Egy külön adapter segítségével az új SmartSYNC vágófejek is felhelyezhetők a régebbi pisztolyokra. Azonban az automata patron felismerési funkció, a pisztolyról állítható vágási teljesítmény és patronról leolvasható vágási adatok csak a SmartSync pisztolyoknál alkalmazhatóak, a Duramax pisztolyok esetében nem. 

Képgaléria

Videogaléria

További információ

Hypertherm Powermax család katalógus magyar

Hypertherm powermax család 2023.

magyar nyelvű

Hyperterm PowermaxSync katalógus

Hypertherm PowermaxSync family

angol nyelvű

Hypertherm Duramax Retrofit pisztolyok

Hypertherm Duramax HRT/MRT pisztoly kopó alkatrészek

angol nyelvű

Hypertherm Cartridge System Powermax

Hypertherm Powermax SYNC Cartridge áttekintés

angol nyelvű

Hyperterm Duramax Retrofit pisztolyok

Hypertherm Powermax Duramax Retrofit pisztolyok

angol nyelvű

SmartSync patron adapter Hypertherm Powermax rendszerekhez

Hypertherm SmartSYNC patron adapter

angol nyelvű

Scroll to Top